Till att börja med, vi är så otroligt glada över alla härliga företag & leverantörer som redan har hunnit registrera sig på Weddify.se! I skrivande stund har vi fler än 60 företag som listar sina bröllopstjänster hos oss, och detta på mindre än 2 veckor sedan vi öppnade upp sajten.

Vi får löpande en hel del feedback och frågor från flera utav er, vilket vi är oerhört tacksamma för. Tanken är därför att försöka göra ett inlägg här i bloggen emellanåt med uppdateringar kring eventuella nyheter, ändringar på sajten samt vad vi jobbar med just nu. Likaså svara på eventuella frågor som vi ofta får!

Några utav förändringarna sedan vi öppnade upp sajten:

Okej, men vad jobbar ni mest med inom det närmsta?

Företag som arbetar i flera städer

Det som vi jobbar med att lösa just nu är ett problem som vi inte riktigt hade tänkt på inför lansering. När företag lägger till sina tjänster så behöver dom välja vilken stad som dom tillhandahåller tjänsten i. Alltså vart dom finns.

Problemet är att många bröllopsfotografer, bröllopskoordinatorer och vissa andra yrkesgrupper jobbar över hela landet, eller åtminstone i flera städer.

Även om vår sökmotor på sajten tar med en viss radie runt staden man sökt på, så innebär det att man söker efter en bröllopskoordinator i Linköping så dyker inte vissa företag upp som kanske har sin bas i Stockholm men som gärna jobbar i Linköping också.

Vi har förhoppningsvis löst detta inom dom närmsta veckorna.

Fortsatt fokus att fylla på med fler bröllopsexperter

Även om vi redan har fått in en stort antal företag till Weddify.se, så behöver vi många fler – framförallt inom vissa kategorier samt i lite andra orter än dom största städerna.

Först efter att vi känner att vi har ett tillräckligt stort erbjudande av tjänster till blivande bröllopspar på sajten så kommer vi ändra fokus och satsa på marknadsföring mot blivande bröllopspar istället.

Trots att vi inte har marknadsfört oss mot privatpersoner ännu så har vi dock redan fått ett stort besökarantal helt organiskt, vilket är superkul! Många nyfikna besökare kommer säkert tack vare alla fina företag som delat våra inlägg i sociala medier.

Frågor och svar

Vi håller också på att ta fram en Frågor och svar-sida, där vi svarar på dom vanligaste frågorna som vi får – både från företag & leverantörer som vill lägga till sina tjänster på Weddify.se, men också från blivande brudpar. Kommer inom kort upp på sajten!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.