Är du frisör, bröllopsfotograf, diskjockey eller har ett företag som tillhandahåller någon annan typ utav tjänst för just bröllop? Kanske har du en lokal som är perfekt för att ha bröllopsfester i? Bra, då har du kommit rätt!

På Weddify.se kan du enkelt lägga upp den typen av tjänst som du erbjuder, och nå ut till blivande bröllopspar runt om i landet. På ett enkelt sätt kan dom jämföra mellan olika företag & leverantörer och ta kontakt med dom.

Okej, men hur gör jag?

Steg 1 – Registrera ditt konto och färdigställ din profil

Börja med att trycka på ”Lägg till tjänst” uppe i högra hörnet om du sitter vid en dator. Använder du en mobiltelefon så är det ett + tecken.
Du kommer då att få möjligheten att logga in ifall du redan har ett konto, men om du inte redan har använt vår sajt så behöver du klicka på ”Registrera dig!”.

Fyll i din E-Post samt välj ett lösenord som du kommer ihåg. Gå sedan vidare genom att klicka på ”Registrera dig!”.

Du kommer sedan att få färdigställa din profil. Vi rekommenderar starkt att du laddar upp en logotyp eller profilbild – det kan antingen vara någonting som förknippas med företagets tjänster eller lokaler eller om du inte kommer på något lämpligt, så kan du välja en bild på dig.

Fyll sedan i resterande fält och tryck på ”Spara ändringar”.

Steg 2 – Lägg till information om din tjänst

Börja med att välj vilken kategori som den tjänsten du erbjuder passar in under. Hittar du ingen lämplig kategori, så lägg den i Övrigt.

Det är alltid kul för kunder att se lite bilder från dina jobb, så ladda gärna upp ett par stycken.

Välj en lämplig rubrik som på ett kort men tydligt sätt beskriver tjänsten du erbjuder. Exempelvis: ”Erfaren bröllopsfotograf med videoteam”

Fyll i resterande fält med så bra och noggrann information som möjligt om tjänsten du erbjuder. Fokusera särskilt på ”Beskrivning”, där du kan skriva så utförligt som möjligt om både dig, ditt företag, tjänsten du erbjuder och dina tidigare erfarenheter.

Steg 3 – Skicka in tjänst och vänta på publicering & intresseanmälningar!

När du har fyllt i så mycket information som möjligt om tjänsten du vill annonsera så trycker du på ”Skicka in tjänst”.
Vi kommer då att granska tjänsten, och om allt ser bra ut publicera den så snart som möjligt.

Nu är din tjänst live på Weddify.se, och du kan börja ta emot intresseanmälningar och meddelanden. När en potentiell kund skickar ett meddelande till dig så går det automatiskt ut ett mail till E-Posten som du registrerade ditt konto med. Du kan sedan enkelt logga in på ditt konto och svara kunden, bifoga offerter som PDF-filer och så vidare.

Enkelt va?

Har du några som helst frågor eller funderingar, så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss – så hjälper vi dig att komma igång så fort som möjligt!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.