FAQ för blivande bröllopspar

Kostar det någonting för oss som brudpar att använda Weddify.se?

Nej, tjänsten är helt kostnadsfri. Varken att bläddra runt på tjänsten eller att registrera ett konto för att kontakta leverantörer och spara favorit-tjänster och lämna omdömen kostar någonting.

Behöver jag ett konto för att använda tjänsten?

För att bläddra runt bland våra bröllopsexperters tjänster så behöver du inget konto. Om du däremot vill skicka ett meddelande till en leverantör för att få en offert eller ställa en fråga, så behöver du skapa ett konto. Det finns andra fördelar med att skapa ett konto, så som att du enkelt kan spara dina favorittjänster genom att klicka på hjärtat på dom tjänster du vill spara. Likaså behöver du ett konto för att lämna omdömen och recensioner på företag du anlitat.


FAQ för företag och leverantörer

Kostar det någonting för oss som företag att annonsera på Weddify.se?

Nej, det är helt kostnadsfritt att lägga till och annonsera sina tjänster på Weddify.se.

Hur lång tid tar det att få min tjänst granskad och godkänd efter att jag lagt till den?

Vi försöker granska nya tjänster som kommit in till oss så fort som möjligt, och under kontorstid på vardagar hinner vi oftast göra det inom mindre än en timme. Skickar du in din tjänst på kvällstid eller under en helg, så kan det dröja tills nästa arbetsdag innan den blir godkänd.

Jag behöver ändra någonting i min annons, hur gör jag?

Efter att din tjänst är granskad och publicerad på Weddify.se, så kan du enkelt redigera innehållet i din annons. Du loggar in på ditt konto, och klickar sedan på ditt användarnamn bredvid ”Lägg till tjänst” uppe i högra hörnet. Klicka sedan på din tjänst, så kommer du ha möjlighet att redigera allt från bilder till text i din annons.

Hur lägger jag till mitt företag och våra tjänster på Weddify.se?

Det är superlätt. Du klickar längst upp till höger på sidan (på datorn är det en grön knapp där det står ”Lägg till tjänst”, använder du telefon eller surfplatta så är det ett grönt +). Du kommer då att få registrera ett konto ifall du inte redan har ett, och sedan får du fylla i uppgifter om ditt företag. I nästa steg efter det lägger du till uppgifter om just den tjänsten som du vill erbjuda och annonsera på Weddify.se. När du skickat in din tjänst så granskar vi den, och om vi inte hittar något som bryter mot våra regler & villkor så godkänner vi den!

Kan mitt företag lägga till flera tjänster på Weddify.se?

Absolut! Det går hur bra som helst. Efter att du lagt till din första tjänst så har du redan en ”företagsprofil”, och kan därefter lägga till fler tjänster i olika kategorier på ett enkelt sätt.


Har du en fråga som du inte hittar svar på här? Tveka inte på att kontakta oss!

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.