Vilka vi är

Weddify.se är en hemsida som publicerar tjänster och förfrågningar inom bröllop, både av företag som erbjuder dessa tjänster samt från privatpersoner som söker tjänster.

Juridiskt företag bakom Weddify.se är:
Lucius AB
559087-8038
Almedalsvägen 147
439 63 FRILLESÅS

Användaravtal

Det kostar ingenting att registrera sig på Weddify.se.

Skulle någon extra-tjänst kosta någonting i framtiden så kommer vi vara väldigt tydliga med det, och det kommer aldrig finnas några dolda kostnader på något sätt.

Vi tar inget ansvar för eventuella konflikter eller missförstånd mellan annonsör och besökare.

Om du använder Weddify.se är du skyldig att hålla dig uppdaterad om detta användaravtal.

Tjänstannonsen får inte innehålla information eller annonsering för liknande typ av verksamhet som den Weddify.se bedriver.

Rubriken skall tydlig och beskriva det arbete som skall utföras, och du får inte lägga in samma annons flera gånger.

Tjänstannonser samt förfrågningar som inte är tydliga och innehåller tillräckligt med information kan komma att nekas och inte publiceras.

Bilder och länkar som hör till din annons skall vara dina egna och inte bryta mot Upphovsrättslagen. Allt ansvar kring Upphovsrättslagen och Copyright i det material som du lägger till i annonsen är du själv ansvarig för.

Om du ser en tjänst eller förfrågan som bryter mot lagen så är du skyldig att rapportera detta till oss genom att kontakta oss.

Du som annonsör är personligt ansvarig för annonsens innehåll samt kvalitén. Weddify.se har inget ansvar för innehållet i, eller någonting som rör annonsen.

Tjänstannonserna samt förfrågningarna som du lägger till på Weddify.se kan komma att publiceras på andra hemsidor samt sociala medier. Genom att annonsera på Weddify.se så godkänner du detta.

Vi har alltid möjlighet att utan någon anledning ta ner en tjänstannons eller en förfrågan om vi anser att den är olämplig, utan att meddela dig som annonsör.

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.