Bjärsjölagårds Slott

Dansmöjligheter, Erbjuder boende, Erbjuder bröllopsmeny, Handikappanpassat, Plats för liveband, Tillåter egen dryck
Max antal gäster: 500
Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott Bjärsjölagårds Slott

I hjärtat av Skåne inbäddat mellan böljande fält och allékantade vägar ligger vackra Bjärsjölagårds Slott. En pärla, omsorgsfullt bevarad och renoverad med största varsamhet, som erbjuder allt ni kan önska för ett drömbröllop, vare sig det är grönskande sommar eller gnistrande vinter. Samla vänner och familj till en oförglömlig helg i kärlekens tecken. På slottet hittar ni olika festlokaler som är anpassade för såväl det mindre som större sällskapet, inne på slottet men också mer lantliga alternativ i form av det romantiskt lantliga slottsstallet eller i den rustika stenlogen med träbjälkar från golv till tak. På slottet erbjuds ni helhetskoncept eller catering inkl egen dryck beroende på val av lokal, dock har ni alltid tillgång till den lummiga kryddträdgården, innergården och terrassen som passar perfekt för välkomstdrink och vigsel i det fria när värdet tillåter. Alternativt kan vigsel hållas inomhus eller i någon av närliggande kyrkor. Tillsammans med era nära och kära kan ni dessutom övernatta på slottet, totalt 52 bäddar.

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.