NyfikenGul The Wedding Experience

Band, Discjockey, Sångare
Jobbar i flera städer
Har egen utrustning: Ja
NyfikenGul The Wedding Experience NyfikenGul The Wedding Experience NyfikenGul The Wedding Experience NyfikenGul The Wedding Experience NyfikenGul The Wedding Experience

NyfikenGul är ett mångsidigt coverband från Göteborg med hela Sverige som arbetsplats. Vi passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten, bröllopet, krog, företagsevent eller afterbeach.

Vad kan vi erbjuda er?
DINNERSHOW
Middagsunderhållning i världsklass! Planerar du ett större event med sittande gäster är NyfikenGuls Dinnershow det självklara valet för en elegant och komplett underhållning. Samarbetet med olika artister ger en unik bredd med allt ifrån luftakrobatik och magi till fullskalig musikunderhållning.
COVERSHOW
Klackarna i taket! Är ni ute efter party och dans har NyfikenGul det perfekta utbudet av såväl gamla som nya hits, Allt ifrån funkig 70-tals disco till moderna houselåtar. Killarna i NyfikenGul får er att både gunga och sjunga med i hitsen alla känner igen från de senaste decennierna.

http://www.nyfikengul.com

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.