Sång och musik till vigsel och bröllopsmingel

Band, Sångare
Har egen utrustning: Ja
Sång och musik till vigsel och bröllopsmingel

Letar ni efter sång och musik till den stora dagen? Er sång framförd under vigseln eller mingelmusik till fördrinken.
Tillsammans hittar vi konceptet och låtarna som passar er bäst, vare sig det är den där speciella sången framförd under vigseln eller härlig mingelmusik före bröllopsmiddagen. Kanske vet ni redan nu vilka sånger ni vill ska framföras under vigseln eller så önskar ni få hjälp med förslag. Vi ser till att det blir precis så som ni önskar.

Under mina år som frilansande sångerska har jag mestadels sjungit på vigslar och bröllopsfester runt om i landet. Det har varit kyrkliga och borgerliga vigslar, inomhus och utomhus, små och stora bröllopsfester. Det är alltid lika roligt och meningsfullt att få vara med på den stora dagen och förgylla den med sång och musik.

Jag sjunger mycket tillsammans med en gitarrist där vi framför era önskelåtar under vigseln. Vi har också en utarbetad repertoar bestående av härliga och stämningshöjande soul- och poplåtar som passar perfekt för att skapa rätt stämning till fördrinken innan bröllopsmiddagen. Jag samarbetar även med pianister och kan självklart erbjuda även detta som ackompanjemang under vigseln.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information så diskuterar vi vidare vilket upplägg som passar er bäst.

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.