Med ögon känsliga för detaljer

Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer Med ögon känsliga för detaljer

Romantisk och tidlös, med ena foten i Old Hollywood och den andra i Impressionismen – så skulle jag vilja beskriva min fotostil. Som fotograf är jag lyhörd, noggrann och social, utbildad i visuell kommunikation och certifierad bildskapare. I min väska finns, utöver fotoutrustning, det mesta – som blocksockerhöjande Emser, Alvedon och myggspray. Allt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt inför fotograferingen! Med mig bakom kameran, kan ni vara säkra på att få snygga porträtt (lugn, jag guidar er) såväl som dokumentära ögonblicksbilder från er bröllopsdag.
På vårt planeringsmöte, IRL eller via Zoom, går vi igenom era önskemål och förväntningar. Ni kommer bl a få svara på frågan: ”Hur vill ni ha era gröna nyanser?” Är ni team varmgrönt eller team grågrönt?
Trivs vi med varann, skriver vi kontrakt och bokar in provfotografering. Den ingår i alla mina paket och ger er möjlighet att vänja er vid mig och kameran. Dessutom får ni några digitala bilder att använda på t ex sociala medier.
Välkomna att höra av er för mer info och bokningsförfrågan!

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.