Catering bröllop

Catering bröllop Catering bröllop Catering bröllop

Catering till fest och bröllop

Catering med MATSMAK i Gårda och Göteborg är ett enkelt val. Vi har mer än 30 års erfarenhet av bröllopsfester och leverans av catering till olika bröllopslokaler i Göteborg med omnejd.

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i ens liv och vi vill gärna hjälpa er att få en fantastisk upplevelse genom maten och servicen på er bröllopsfest. Bröllopsfesten kan idag vara allt ifrån trerätters sittande middag, till bröllopsbuffé i trädgården. Oavsett vad man föredrar så måste denna fest bli den mest lyckade bröllopsfest man någonsin arrangerar. Allt ni väljer från våra bröllopsmenyer är alltid hemlagat och smakfullt.

Boka festlokal på MATSMAK

Catering bröllop Göteborg

Hundratals bröllopsfester har vi genomfört och vi tycker varje nytt bröllop vi får hjälpa till med är lika roligt, utmanande och spännande – vi vill ju så gärna att ni ska få det som just ni önskar.

Självklart erbjuder vi även vegetariska alternativ om så önskas.

Förutom mat och dryck så hjälper vi gärna till med allt som kan tänkas behövas för en lyckad tillställning. Serveringspersonal, kock på stället, lokal, tält, ljud, ljus, dekor, musik, bord, stolar, porslin m.m.

Nedan finner du några förslag på våra bröllopsmenyer.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Tel 031-15 35 30

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.