Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås

Jobbar i flera städer
Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås Bröllopsfotograf på Gotland, i Dalarna, Stockholm och Västerås

”Ulrika har en förmåga att smälta in, på ett positivt sätt, i ett sammanhang vilket gjorde att både vi och gäster kände oss väldigt bekväma. Det syntes tydligt på bilderna att alla var avslappnade och sig själva. Bilderna reflekterar stämningen som fanns under dagen väldigt bra. När vi nu efteråt tittar på bilderna så kommer man snabbt in i den känslan man hade under bröllopsdagen. Fantastiskt!”

Jag älskar bröllop. Allt från glädjetårarna hos närmsta familjen under vigseln till de galna fuldanserna efter vickningen. Barnen som klättrar runt i kyrkan och farmor och mormor som försöker skruva in hörapparaten på teleslingan. De enkla bröllopen där det bara är ni och två vittnen och supersizebröllopen där din fasters kompis katt är bjuden.

Jag gråter när brudens far håller tal, skrattar när brudgummens vänner skämmer ut honom med filmen från svensexan och dansar med fyraåringen som absolut inte ska sova än. Jag hjälper till att fästa corsager, trasslar ut knutar på halsband, syr ihop spruckna sömmar, bistår med näsdukar och håller koll på handväskor och ringaskar. Framför allt så fångar jag alla ögonblick däremellan. De som kommer hjälpa er att minnas dagen precis så perfekt som den var.

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.