Äventyr i Dolomiterna

Jobbar i flera städer
Äventyr i Dolomiterna Äventyr i Dolomiterna Äventyr i Dolomiterna

Är ni sugna på att göra något annorlunda? Skippa all stress, all planering och istället fokusera på äventyr och att uppleva något extraordinärt på er bröllopsdag?

Vad kul! Då är jag rätt person för er! Jag heter Evelyn Wallin och är bröllopsfotografen för er som är mer äventyrliga än traditionella.

I den här tjänsten flyger vi till Venedig, om ni vill börjar vi redan här och fotar annars hyr ni en bil och vi åker tillsammans ca 90minuter till Cortina som är en perfekt plats att utgå ifrån. Vi har hyrt ett airbnb alt hotell (upp till er) och tar oss sedan till några väl valda ställen för galet vacker utsikt. Vi kan ha en ceremoni, men jag råder er att göra en borglig vigsel hemma innan, för enkelhetens skull!

Vad ingår: min resa och boende i Cortina, 8h fotande på av mig, utvalda platser. Vi går igenom dem och så kör vi! Jag kan även hjälpa er finna florist och HMUA och har andra kontakter om så skulle behövas.

Jag kan lova er en oförglömlig upplevelse!

Vi hörs!

Logga in

Registrera dig!

Det är helt kostnadsfritt att registrera ett konto.

Nollställ lösenord

Var vänlig fyll i ditt användarnamn eller din E-Post, så kommer du att få en länk via E-Post där du kan nollställa ditt lösenord.